Saturday, 20 June 2015

One Step Forward

Alhamdulilah, syukur kehadrat Ilahi kerana memberiku peluang sekali lagi untuk bersama sama denganmu . Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan. bila sampai lagi bulan puasa ni, hati sedikit terusik kerana terimbau kenangan bersama arwah abang. Insyaallah dia baik sbaik saja di sana.

okay FOCUS FOCUS FOCUS!! alhamdulilah pyzah baru selesai attend a ESRS kursus semalam dan harini. okay untuk pengetahuan semua ESRS is stand for Essential Step To Reach Success. actually ESRS is  a basic step yang perlu dihadiri oleh semua Beauty Consaltant yang baru demi meng'gah' kan lagi kaki di dunia Mary  Kay .

Me as Mary Kay Independent Beauty Consultant yang telah diiktiraf !!
Dalam kursus ni, sebenarnya sedar tak sedar banyak benda baru yang pyzah tau or maybe dah tau sebelum ni BUT bila attend kursus ni mata pyzah lagi terbuka luas tentang apa itu Mary Kay. dekat ESRS i pyzah belajar lebih detail tentang dunia sebenar Mary Kkay, apa yang dijanjikan dalam Mary Kay, pyzah jugak belajar tentang lapisan-lapisan kulit, jenis-jenis kulit, ehh banyaklah. serius sangat sangat berbaloi dengan bayaran sebegitu dapat ilmu sebegini.

fuhh lega dapat setelkan kursus ni. even kene  attend dalam bulan puasa tapi pyzah berjaya buat jugak. YESSS!! I can do it !


Me with ESSD Nafisah Omar as our mentor for our kursus

we represent from SSD Aishah Khairudin Unit 


Terima Kasih

Wednesday, 3 June 2015

Cegah sebelum parah !

I am back ! yes I’m back. 
Okay alhamdulilah hari ni rasa semangat sikit mungkin disebabkan rasa untuk berkongsi tentang rahsia kecantikan kepada semuanya. 

Gemuruh - Faizal Tahir
Semalam pyzah baru share tentang apa itu mercury dan sebagainya. So harini pyzah nak bagitau cara-cara kita nak test terhadap produk kita sendiri. jeng jeng jengggg
Read Carefully


betol, pyzah tak tipu. kita boleh test sendiri. dan pyzah ade bukti yang kawan pyzah sendiri buat. jom kita tengok.
Salah satu produk yang telah dibuktikan

Bukti bahawa produk itu bersih dan bebas mercury.

dan gambar di bawah menunjukkan contoh keratan akhbar yang menjelaskan mengenai isu ini

Ladies out there, please try this. to make sure that your skin is free from mercury. Selamat Mencuba


Terima Kasih

© PyzahKecik | Design By MaiGraphikDesign